Over Optisolve


Jong, ambitieus en dynamisch

Optisolve is een jong en dynamisch Juridisch Adviesbureau met aandacht voor Letselschade Juridische en Incasso diensten. In 2011 hebben wij, toen nog ambitieuze studenten Rechtsgeleerdheid, dit bedrijf opgericht. Kwaliteit, oplossingsgericht en duurzaamheid zijn een aantal van onze belangrijke speerpunten. Op deze wijze is het mogelijk om tot een optimaal resultaat te komen.

Juridisch partner

Wij zijn een juridisch partner voor zowel ondernemers als particulieren. Onze expertise ligt in het privaatrecht, arbeidsrecht, huurrecht, fiscaalrecht en ondernemingsrecht. Ook kunt u terecht bij ons voor al uw particuliere zaken, zoals bezwaar en beroep..

Waarom Optisolve?

Bij Optisolve werken wij met gekwalificeerde juristen met een afgeronde Rechten studie. Advocaten zijn veelal duurder dan juristen en wij begrijpen dat het soms lastig is voor u om hoge kosten te maken voor uw zaak en dat er door deze hoge kosten vaak wordt afgezien van een juridisch proces. Dus neem contact met ons op, wij zullen u vertellen hoe u ervoor staat, uw partner zijn in ingewikkelde juridische zaken zonder dat u voor hoge kosten komt te staan