Juridische diensten


Juridisch partner

Wij zijn een juridisch partner voor zowel ondernemers als particulieren. Onze expertise ligt in het privaatrecht, arbeidsrecht, huurrecht, fiscaalrecht en ondernemingsrecht. Ook kunt u terecht bij ons voor al uw particuliere zaken, zoals bezwaar en beroep. Heeft u een juridisch geschil en u weet niet hoe u hiermee moet omgaan of u wilt onze expertise inschakelen om uw belangen te behartigen dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?

Zodra u een geschil heeft neemt u contact met ons op. Wij zullen met u vrijblijvend een afspraak plannen op ons kantoor in Zaandam of desgewenst komen wij bij u op locatie langs. Wij nemen de feiten door en geven u de nodige informatie over het vervolg van de procedure en onze werkwijze. U wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Men onze kennis en ervaring zullen wij u uw belangen optimaal behartigen.

Waarom Optisolve?

Bij Optisolve werken wij met gekwalificeerde juristen met een afgeronde Rechten studie. Advocaten zijn veelal duurder dan juristen en wij begrijpen dat het soms lastig is voor u om hoge kosten te maken voor uw zaak en dat er door deze hoge kosten vaak wordt afgezien van een juridisch proces. Dus neem contact met ons op, wij zullen u vertellen hoe u ervoor staat, uw partner zijn in ingewikkelde juridische zaken zonder dat u voor hoge kosten komt te staan