Letselschade


Letselschade

Wij helpen u graag met het vorderen van uw letselschade vergoeding naar aanleiding van het letsel dat u heeft opgelopen. Letselschade kunt u op verschillende manier oplopen zoals in het verkeer, op het werk, op straat of door een medische fout.

Er zijn twee vormen van letselschade: Materiële letselschade en Immateriële letselschade

Materiële letselschade

Onder materiële letselschade wordt verstaan letsel dat (gemakkelijk) uit te drukken is in geld. Denk hierbij aan uw auto dat schade heeft opgelopen, medische kosten die u heeft moeten maken of gederfde inkomsten.

Immateriële letselschade

Onder immateriële letselschade wordt verstaan letsel dat niet makkelijk uit te drukken is in geld. Denk hierbij aan verdriet, geestelijke en/of psychische schade.

Hoe werkt het?

Zodra er sprake is van enige vorm van letselschade neemt u contact met ons op. Wij zullen met u vrijblijvend een afspraak plannen op ons kantoor in Zaandam of desgewenst komen wij bij u op locatie langs. Wij nemen de feiten door en geven u de nodige informatie over het vervolg van de procedure en onze werkwijze. U wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Men onze kennis en ervaring zullen wij u uw belangen optimaal behartigen.