Onze diensten


Incassoservices

Wanbetalers zijn soms een schadepost voor uw bedrijf. Wij helpen u met uw debiteurenbeheer. Goed contact met alle partijen is hierbij onze leidraad. Een snelle, buitengerechtelijke oplossing heeft altijd onze voorkeur. Krijgen waar u recht op heeft, snel en efficiënt. Dat is altijd het uitgangspunt van onze incassodienst.

Juridische Diensten

Wij streven ernaar uw dossier zo snel mogelijk buitengerechtelijk op te lossen. Wanneer dit niet lukt, overleggen we met u over de volgende stap. Hierbij geldt 100% No cure No pay incasso.

Advies & Ondersteuning

De medewerkers van Optisolve zijn gespecialiseerd in Privaatrecht en Fiscaalrecht. We houden onze kennis voortdurend bij en zijn volledig op de hoogte van de Nederlands wet – en regelgeving. Op deze wijze bieden we u een professionele en passende ondersteuning bij uw debiteurenbeheer.

Financiële diensten

U bent ondernemer om het ondernemen. Financiële zaken kunnen echter veel tijd van u vragen. Wij zijn u daarom graag van dienst. U kunt uw debiteurenbeheer gedeeltelijk of volledig aan ons overdragen.

Aangifte Inkomstenbelasting

U bent ieder jaar verplicht om aangifte inkomstenbelasting te doen. Om boetes en naheffingsaanslagen te voorkomen, is het belangrijk dat de aangifte nauwkeurig gebeurt. De medewerkers van Optisolve verzorgen graag de aangifte voor u. Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijke aftrekposten, zodat de uitslag fiscaal zo gunstig mogelijk voor u kan uitpakken.